keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Talvesta suoraan kesään!! Kelpaa :)

Huh hellettä!! Mahtavaa, kesä tuli ja rysäyksellä! Tässä viikon päivät paistateltu päivää puistossa T-paitasillaan ja toivois olevansa mies, että vois sen T-paidankin vetästä pois päältä! Kevättä ei hirveesti näkynyt, talvitakista suoraan kesätamineisiin. Mutta kyllä sitä kevättä alkoi tossa odottamaankin, oli niin synkeetä ja luntakin satoi tossa pari viikkoa sitten. Mutta nyt kun aurinko paljasti itsensä, elämä ei voi olla muuta kuin ihanaa! Prahan puistot on aivan ihania! Yleensä vielä kukkulan päällä että varmasti näkee henkeä salpaavat maisemat tästä huikeen kauniista kaupungista! En vieläkään voi sanoa muuta kuin että olipa hyvä valinta tää praha tulla vaihtoon! :) Hyviä aikoja täällä saa viettää!

Nyt on kyllä riennettävä tuonne helteeseen...eihän sitä nyt kukaan voi istua koneen ääressä kun luonto tarjoaa parastaan! Na shledanou! Pusa pusa! ;)

1 kommentti:

  1. Heei! Oon ite tulossa ens viikolla Prahaan kesäks eikä oo vielä kämppää :/ Tiiätkö pääsiskö sinne asuntolaan vaikkei ookaan siellä opiskelemassa..? Tai jttusit tietään ketään kellä ois huone vuokrattavana niin laita mulle sähköpostia valokuvaihminen@suomi24.fi :)

    VastaaPoista